K

Entre og aktiviteter - Det Gamle Værft.

Adresse: Ærøskøbing Havn 4a, 5970 Ærøskøbing Vis kort

Adresse: Ærøskøbing Havn 4a, 5970 Ærøskøbing

På Det Gamle Værft er de danske håndværkstraditioner i højsædet. Omdrejningspunktet er vores maritime kulturarv med bevaringsværdige skibe og inddragende formidling, bl.a. via arbejdende værksteder, hvor alle kan få lov at deltage.

Vi har både smedje, kobberværksted, riggerloft og klap en fisk.

Få indblik i restaureringen af S/S Svendborgsund fra 1906 og bygningsteknikkerne fra dengang. Du kan også gå på opdagelse blandt de udstillede maskiner og tekster, blive klogere og deltage i konkurrencen ”Tip en 13’er”

I smedjen kan du smede over vores kæmpe esse, i kobberværkstedet rister vi runer ligesom vikingerne og laver mange forskellige slags smykker. På riggerloftet bliver der slået reb og knyttet både nøgleringe og armbånd. Rundt omkring på hele værftet kører film, som giver et større indblik i søfarten og de håndværk, som hører til.

Du kan store dele af året også opleve, at vi har bevaringsværdige skibe på bedding.

Pris:
Voksen: 50 kr.

Kan bestilles mandag til torsdag.

Åbent mandag – fredag fra 11.00 – 16.00 (fra 1. maj – 30. september)
Åbent mandag – torsdag 10.00 – 15.00, fredag 9.00 – 11.30 ( fra 1. oktober – 30. april)

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Lejlighed

Vesteraas bed&nature

Afstand: 5,7 km
De to charmerende ferieboliger ligger enestående smukt på gården Vesteraas, tæt ved Østersøen i den naturbeskyttede nationale seværdighed Voderup Klint. Begge huse er indrettet med sans for rustik kvalitet og trivsel.
Vandrerhjem

Villa Blomberg

Afstand: 1,1 km
Bo hyggeligt og smukt på Villa Blomberg. Her kan du selv lave mad i vores gæstekøkken, hygge dig i en af opholdsstuerne eller nyde vejret og udsigten i haven. Der er gratis og hurtig wifi i hele huset. Vi ligger i gangafstand af Ærøskøbing og færgen, øhavs-stien går lige neden for ejendommen.