K

Ærø Golf Klub

Adresse: Skjoldnæsvej 8, 5985 Søby, Ærø Dato: Torsdag 19 sep 2019 - tirsdag 31 dec 2019 Vis kort

Adresse: Skjoldnæsvej 8, 5985 Søby, Ærø

Nordeuropas smukkeste beliggende seasidebane.

Golfbanen har en helt unik beliggenhed, ved Skjoldnæs Fyr, omkranset af hav på 3 sider. Der er havudsigt fra samtlige greens, og banen er dermed den eneste af sin art i Danmark. En seasidebane, som man ellers skal til Skotland eller Irland for at opleve.

Udsigten er enestående, og man må ofte stoppe op og glæde sig over, at der blev givet dispensation til at anlægge en kystnær golfbane netop her.
Især om sommeren er der et mylder af sejlskibe i Østersøen og Det Sydfynske Øhav, på vej rundt om Skjoldnæs Fyr, som tager pusten fra de fleste golfspillere.

Skibene er ofte så tæt på banen, at man kan høre snakken ombord, hvis der er vindstille. En runde på banen er en helt speciel oplevelse, som man bør unde sig selv, og rigtig mange gæstespillere vender tilbage igen og igen.
De første 9 huller løber på sydsiden af Ærø, og de sidste 9 huller løber bag om Skjoldnæs Fyr, på nordspidsen af øen. Udfordringerne er mange, både ud og hjem, og især når det blæser.

Man skal også tage sig i agt for de mange fredede diger, men banen er med omtanke overkommelig at spille.
Banen er ikke fysisk krævende. Glæden ved at spille golf på Ærø, starter allerede på den smukke tur ud til Skjoldnæs Fyr, der står som et markant vartegn for golfbanen.

Golfklubben har klubhus i den charmerende gamle fyrmesterbolig. Banen er åben alle dage fra solopgang til solnedgang.

http://www.tvmidtvest.dk/golfmagasinet/golfmagasinet-forarsgolf-i-danmark?autoplay=1

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt

Om denne aktivitet

  • Telefon nummer (booking)
    45 21458863
  • Telefon nummer
    45 21458863

Nærmeste indkvarteringer

Vandrerhjem

Villa Blomberg

Afstand: 16,2 km
Bo hyggeligt og smukt på Villa Blomberg. Her kan du selv lave mad i vores gæstekøkken, hygge dig i en af opholdsstuerne eller nyde vejret og udsigten i haven. Der er gratis og hurtig wifi i hele huset. Vi ligger i gangafstand af Ærøskøbing og færgen, øhavs-stien går lige neden for ejendommen.
Lejlighed

Vesteraas bed&nature

Afstand: 13,1 km
De to charmerende ferieboliger ligger enestående smukt på gården Vesteraas, tæt ved Østersøen i den naturbeskyttede nationale seværdighed Voderup Klint. Begge huse er indrettet med sans for rustik kvalitet og trivsel.
Build: 13-01-2020 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8191.cbischannel-27996 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails